Seçtiğiniz ürünlerin gösterileceği kategorileri işaretleyin ve Kaydet'e basın:
Bu açıklama müşteri tarafında yalnızca ürün detay sayfasında gösterilir. Boş bırakılırsa açıklama bölümü hiç görünmez.
Silinen öğeler 24 saati doldurduğunda, çöp kutusu açılırken kalıcı olarak temizlenir.